blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG budbreaker
ČLÁNKY
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
Budbreaker



Noc
pridal Budbreaker 31.7. 2009 o 9:07

Definicia

Noc ako taka je nepritomnost svetla a tepla. Celkovo sa da povedat ze ide o protiklad ukazu zvaneho den. Zacina sa okolo 20:00 a konci tak skoro rano ze sa autorovi este tento jav nepodarilo exaktne odsledovat. O dalsom priebehu empirickych vyskumov budeme (mozno) informovat formou updateu. Noc sa vyznacuje okrem nepritomnosti svetla pritomnostou teenagerov pod vplyvom roznych viac ci menej navykovych latok. S pribudajucimi hodinami pribuda aj podgurazenej mladeze, co mozeme vyuzit na meranie casu. Ked sa noc chyli k svojmu koncu slabsi jedinci prechadzaju do stadia nazvaneho nirvana.

Popis

Noc sa vyznacuje nepritomnostou svetla a pritomnostou tmy. Tma nie je, ako si nektori fizykovia myslia, nepritomnostou fotonov, ale ako ukazali empiricke pokusy pritomnostou antifotonov. Castice tmy sa siria rychlostou vacsiou ako je rychlost svetla. Toto tvrdenie popiera tvrdenia specialnej teorie relativity, ktoru postuloval prof. doc. ing. Albert Zweistein kkt.

 

Vyuzitie

Noc ako taka ma vyuzitie obmedzene na niektore cinnosti vid: sex, drogy a alkohol. Daleko vacsie vyuzitie vyuzitie maju antifotony a to konkretne vo vojenskej technike. V sucasnosti sa v "spriatelenych" USA planuje vyvoj zbrane zalozenej na produkcii antifotonov. Cielom je vytvorit reflektor emitujuci antifotony smerom na nepriatela cim ho jednak zmatie a jednak oslepi. Takto predpripraveny nepriatel bude neschopny utoku ani uteku. Tymto bude vydany na milost a nemilost nasim hrdinskym bojovnikom.

Ekologicka likvidacia

Ekologicky likvidovat noc je tak velky nezmysel, ze sa v najblizsich mesiacoch ocakava smernica EU podrobne popisujuca postup a administrativne ukony potrebne pre ziskanie standardu ISO666 a EURO88.

 



Prístupov 1467
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Silvester 09/2010
[ 3.1.2010] (príspevkov 0)
Hranolova konštanta
[ 3.8.2009] (príspevkov 0)
Kovo
[ 31.7.2009] (príspevkov 0)
Noc
[ 31.7.2009] (príspevkov 0)